U gebruikt een verouderde browser. Om die reden werkt deze site wellicht niet naar behoren.Direct naar hoofdinhoud

Zendingserfgoedkalender 2015

LET OP: DE GEHELE VOORRAAD IS THANS UITVERKOCHT – HET IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK DE KALENDER TE BESTELLEN !!!

HOUDT U DE BERICHTEN OVER DE KALENDER 2016 IN DE GATEN – WIE DE KALENDER 2015 HEEFT BESTELD KRIJGT VAN ONS AUTOMATISCH HIEROVER TIJDIG BERICHT. WILT U, OOK ALS U NOG NIET KON BESTELLEN, IN 2016 BERICHT VAN ONS ONTVANGEN STUUR DAN EEN MAILTJE NAAR SECRETARIAAT@ZENDINGSERFGOED.NL

In 2013 verscheen de vertrouwde Missie Zendingskalender (MZK) voor het laatst. Op veler verzoek is besloten om vanaf 2015 – in de traditie van de MZK – de Zendingserfgoedkalender uit te geven. Daarbij staat de verbeelding van het Evangelie door Christenen in Azië, Afrika en Latijns Amerika centraal. Voor 2015 komen de afbeeldingen uit Egypte. Ze zijn van de hand van de meest vooraanstaande Christelijke kunstenaar in dat land, dr. Farid Fadel. Hij is lid van de Anglikaanse gemeente in Caïro en schildert aan de ene kant figuratief met sterke Egyptische karakteristieken wat zijn passie voor zijn land weerspiegelt. Aan de andere kant is hij een groot bewonderaar van en kenner van het werk van Leonardo da Vinci. Veel van zijn werk bouwt daarop voort en heeft daarom een katholieke uitstraling. De kalender geeft informatie over het land dat de laatste jaren door een woelige periode is gegaan. En het gaat in op de kerken die in de samenleving present zijn.

Kerk in Actie beveelt de kalender van harte bij u aan
Kerk in Actie juicht de hervatting van de MZK traditie toe en beveelt deze van harte aan bij ZWO-commissies, zendingscommissies en diaconieën. De Zendingserfgoedkalender 2015 met als thema Uit Egypte heb ik mijn Zoon geroepen kost € 9 per stuk. Commissies en diaconieën kunnen bij bestellingen vanaf 10 stuks te verzenden aan één adres exemplaren bestellen tegen een gereduceerde prijs van € 6 per stuk. Het verschil kan de commissie of diaconie voor haar werk gebruiken of aan Kerk in Actie over maken.
Voor bestellingen onder de 10 exemplaren worden de verzendkosten in rekening gebracht.
Particulieren betalen € 9 plus de verzendkosten.

Zendingserfgoedkalender is er voor alle kerken
In de MZK traditie is de Zendingserfgoedkalender beschikbaar voor alle kerken in ons land. Van Rooms-Katholiek tot Doopsgezind, van Luthers tot Remontrants, van Christelijk Gereformeerd tot migrantenkerk. Ook hier geldt voor de stuksprijs en verzendkosten wat hierover voor Kerk in Actie van de Protestantse Kerk in Nederland is beschreven.

Voor diaconieën en ZWO-groepen is het volgende promotiemateriaal te downloaden:
(1) Poster BESTEL DE KALENDER NU
(2) flyer ZENDINGSERFGOEDKALENDER strooifolder
(3) intekenlijst INTEKENLIJST I
Tegen vergoeding zijn deze ook te bestellen en wel als volgt:
Folders in kleur en stevig papier € 0,10 per stuk
Posters in kleur op stevig A-3 formaat € 0,50 per stuk
Intekenlijst op gewoon A-4 € 0,20 per stuk
Bestellingen via secretariaat@zendingserfgoed.nl

Voor vragen: secretariaat@zendingserfgoed.nl

Bestellingen (HELAAS NIET MEER MOGELIJK)